Schamansidans menyrad

 

Terapeuter - Stockholm

 

 

"HLBS" står för "Healing the Light Body School", vår gemensamma utbildning.
Läs mer här!

 

 

AnnMarie Jacobsson

MedicinhjulAnnMarie Jacobsson

Jag har gett behandlingar i dryga 30 år, började med massage och akupunktur och har sedan 2002 gett shamansk healing som jag lärt hos Alberto Villoldo, Healing Light Body School. Har även gått många kurser för Qéros från Peru. Sen en tid tillbaka ger jag inte längre behandlingar utan jag ägnar mycket av min tid åt att tillverka shamanskallror och att måla. Skallrorna tillverkar jag av ren- eller hjortskinn med skaft av renhorn eller något träslag, t ex eneträ eller ask. Jag har egen ateljé på Lidingö där jag säljer skallror dit du är välkommen för att se om någon skallra eller målning talar till dig. Självklart postar jag även skallror om det behövs. Välkommen!
Mobil: 076-211 37 40 E-mail: info@artbyannmarie.se
Hemsida:
www.artbyannmarie.se

Annika Lind

MedicinhjulAnnika Lind

Jag har sedan jag började min schamanska resa 2005 gett behandlingar i schamansk healing. Är certifierad (HLBS/Alberto Villoldo) sedan 2008. Idag håller jag även workshops i Munay-Ki, Ñustas, personlig utveckling mm samt erbjuder ceremonier för att skapa balans t.ex. kring en plats, i en relation eller vid stora förändringar i livet. Är även certifierad rosenterapeut och ger behandlingar i rosenmetoden.
Mobil: 070-772 64 73 E-mail: annika@schamanka.se
Hemsida:
www.schamanka.se

Anita Olsson

MedicinhjulAnita Olsson

Sedan några år tillbaka jobbar jag med schamansk- och reiki healing. 2004 började jag på HLBS och då växte mitt intresse för det schamanska sättet att jobba med healing. Den indiankultur som har intresserat mig mest är den Andinska i Peru. Under mina resor till Peru har jag haft förmånen att kunna leva med och lära direkt från de ättlingar till Inkas (Q'ero-stammen) som fortfarande finns kvar där. Jag arrangerar även transformerande eldceremonier regelbundet och ibland trumresor.
Mobil: 0708–92 69 00 E-mail: anita@spiritjourney.se
Hemsida:
www.spiritjourney.se

Alexandra Redbjörk

MedicinhjulAlexandra Redbjörk

Min vision med Drömfararen är att vägleda andra att hitta sitt ljus, sin livsglädje och sin kraft. Där drömmar kan bli till liv. Min resa började för många år sedan, när jag sökte en väg ut ur mörker och smärta. Jag fann den shamanska energimedicinen och kunde hela mig själv. Jag har gått i lära som Paqo, enligt den andinska andliga traditionen, samt hos Four Winds Society och Dr. Alberto Villoldo där jag är certifierad inom shamansk energimedicin (Light body school). Jag är även socionom med lång erfarenhet av professionellt socialt arbete. Jag välkomnar dig att vandra med mig!
E-mail: alexandra.redbjork@gmail.com
Hemsida:
www.dromfararen.com