NYHETSBREV

Anmäl dig till Schamansidans
nyhetsbrev här >>

Läs vårt senaste nyhetsbrev här >>

Schamansidans menyrad

 

Terapeuter - Södra Sverige

 

 

"HLBS" står för "Healing the Light Body School", vår gemensamma utbildning.
Läs mer här!

 

Ängelholm, Båstad, Nordvästra Skåne

Pia Enerdal

MedicinhjulPia Enerdal

Oavsett vad som är dina personliga utmaningar och svårigheter, så vill jag gå vid din sida och hjälpa dig att upptäcka vilka fantastiska förändrings-verktyg som finns inom dig själv. Med hjälp av schamansk healing har jag själv gått den långa andliga vägen. Jag är utbildad i USA, Holland & Sverige och certifierades av Alberto Villoldo 2004. Jag har fördjupat mig genom Master classes, workshops och möten med Inka-schamaner. Min bakgrund i näringslivet och mina personliga livsresor har gett mig en livserfarenhet där insikt om det mänskliga ständigt fyller min tillvaro med ödmjukhet. 
Mobil: 0733-223505 E-mail: ayni42@gmail.com

 

Göteborg

Annika Lind

MedicinhjulAnnika Lind

Jag har sedan jag började min schamanska resa 2005 gett behandlingar i schamansk healing. Är certifierad (HLBS/Alberto Villoldo) sedan 2008. Idag håller jag även workshops i Munay-Ki, Ñustas, personlig utveckling mm samt erbjuder ceremonier för att skapa balans t.ex. kring en plats, i en relation eller vid stora förändringar i livet. Är även certifierad rosenterapeut och ger behandlingar i rosenmetoden.
Mobil: 070-772 64 73 E-mail: annika@schamanka.se
Hemsida:
www.schamanka.se

 

Varberg

Marie J. Ytterman

MedicinhjulMarie Jalmarsson Ytterman

Välkommen att kliva in i ett liv i skönhet, glädje och leklust. Min gåva är att hjälpa dig att uppleva dig själv som den strålande, kärleksfulla ljusvarelse du är. Tillsammans löser vi upp det som hindrar dig från att vibrera din ursprungston och kliva in i livets orkester. Allt går att förändra förhållnings-sätt till. Det är du som väljer vilket liv du lever, och jag har den fantastiska äran att vandra bredvid dig och se hur dina egna vingar bär. Workshops och utbildning på olika orter, konsultationer endast i samband med dessa.
Mobil: 0703-48 45 44 E-mail: marie@sarahkka.se
Hemsida: www.sarahkka.se

 

Västervik/Gamleby

Anna Uldén

MedicinhjulAnna Uldén

Jag har alltid varit intuitiv och känt av energier, och jag har nu fått verktygen och den stora förmånen att med hjälp av healing och den schamanska vägen få hjälpa andra människor till ett rikare och ljusare liv på ett omtänksamt, ödmjukt och kärleksfullt sätt. Min utbildning startade med HLBS 2005-2007. Jag har även läst Master Class Reading the Signs of Destiny 2008 och deltagit i workshops med inkaschamaner. Jag erbjuder behandlingar och workshops i schamansk healing. Även på distans.
Mobil: 070-731 57 47 E-mail: anna.ulden@telia.com