För att läsa detta nyhetsbrev på webben istället, klicka här!

 

Schamansidans Nyhetsbrev

Vinter/Vår 2012

 

Här kan du läsa om de kuser, workshops och ceremonier
som Schamansidans terapeuter erbjuder
under framförallt februari och mars månad,
samt även om det schamanska utbildningsprogrammet
Rainbow Woman. Nya skallror finns också till försäljning!

Varmt välkommen!

 

Eld

 

KURSER, WORKSHOPS & CEREMONIER

 

Medicinhjul "Nusta Karpay" i Stockholm

3-5 Februari

Möt den feminina kraften från Anderna i en serie energiöverföringar som helar och stärker vår relation till det inre feminina genom ceremoni, schamanska resor och rörelse.

Med Mona Lundström. Läs mer: www.ayni.se

 

Medicinhjul "Kvinnans 7 Portar" i Örebro

Start 3-5 Februari

Den här kursen är uppbyggd som en resa genom de olika nivåer av medvetande dina chakror representerar. Dina chakror är portar som leder dig successivt tillbaka till källan som du kom ifrån. Vi arbetar med yogiska, tantriska och schamanska verktyg som hjälper dig komma i kontakt med och bejaka din livsenergi-kundalini och din helande/sexuella energi. Du får möta dig själv genom andning, inre resor, meditation, dans, ljud och skapande verksamhet.

Övriga datum: 31/3-1/4, 5-6/5 30/6-1/7 4-5/8 29-30/9 3-4/11

Med Annika Månstig tel. 0703-750598 Läs mer: www.womenstemple.se

 

Medicinhjul "Munay Ki med Lilla Medicinhjulet" i Norrköping

Start 16 Februari

En kurs i personlig utveckling med schamanska traditioner, ceremonier samt energiöverföringarna Munay Ki. Att vara schaman är att vara sig själv.

Kurs fördelad på 4 tillfällen 1 gång per månad.

Med Liliann Karlström. Läs mer på www.reikicentrum.se

 

Medicinhjul "Cirkelns riktningar och dimensioner" i Karlshamn

18 – 19 februari i Karlshamn, Blekinge

Låt visdomen i dig vakna! En introduktionskurs om att lära känna och hela sig själv med hjälp av gammal visdom i en ny tid. Vi kommer att arbeta med medicinhjulets riktningar och dimensioner och med de fyra nivåerna av varseblivning kopplade till medicinhjulet såsom de beskrivs bl a av Alberto Villoldo. Vi går igenom och upplever energikroppens anatomi med chakrorna, portarna till både vår kropp och vårt inre sanna jag. Vi går bortom ord och tankar till själens domäner med schamanska ceremonier. Där finns ditt inre ljus/din intuition. Vi har också enklare meditationer, andningsövningar och enklare ”dans”/rörelser till musik samt en eldceremoni enligt Inka-schamanernas tradition.

Med Anette och Martin Carelius . Läs mer på www.medicinhjulet.se

 

Medicinhjul Eldceremonier i Stockholm

Judarskogen i Bromma

8 Mars, 6 Maj, 4 Juni - Fullmåne
20 Mars - Vårdagjämningen
21 Juni - Sommarsolståndet

Eldceremonin låter oss minnas hur vi suttit vid heliga eldar genom tiderna. Vid fullmåne gör vi en transformationseld dvs med sin intention lägger man in i elden det man vill lämna och tänker sig något nytt man vill manifestera istället. Vid vårdagjämning och sommarsolstånd tackar vi för det som har varit och välkomnar det nya. Jag trummar och vi sjunger enkla sånger som passar till. Har man en skallra kan man ta med den!

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

Medicinhjul "Body Harmony med schamanska ceremonier" i Årjäng

9-11 Mars i Årjäng, Värmland

Våra tankar, känslor, andliga energier och kroppar är ett. Body Harmony öppnar vägen så vi lättare kan bejaka våra egna upplevelser. Genom att lyssna på kroppens intelligens och oändliga möjligheter skapar vi ny förståelse för att vi är unika och ger oss möjlighet att få en djupare kontakt med oss själva. Det hjälper oss att ta nya steg i livet. Vi arbetar med inkännande beröring, andningsövningar, kroppsspråk, känslor och tankar. Till hjälp tar vi cermonier med schamansk inriktning.

Med Malou Joahansson, malotus1@hotmail.com, tel. 070 660 12 48

 

Medicinhjul "Munay Ki" i Skellefteå

24-25 Mars

Munay-Ki är nio initieringar, som verkar på energiplan och höjer vår medvetandenivå. Munay-Ki tar oss med på en resa där vi kan hela vårt förflutna så att det inte längre styr oss, där vi kan gå genom livet utan rädsla. Vi skapar balans mellan vår inre femininitet och vår maskulinitet. Vi kommer i balans med världen omkring oss. När Du fått riterna är de Dina att ge i din tur, som Du önskar. Välkommen till en magisk helg!

Med Anna Larsson. Läs mer: www.alight.me

 

Medicinhjul "Gudinnemedicin" i Örebro

Start 24-25 Mars

Gudinnemedicin är en kurs för dig som vill lära känna din egen kvinnliga kraft på djupet och utforska Gudinnan inom dig. Du får även lära känna Gudinnan som Kosmisk kraft. Vi växer genom systraskap, inre resor, dans, helande, initieringar, cyklisk utforskande, shamanska ceremonier, och mycket mer.
Vi träffas sammanlagt 13 dagar under ca 1 års tid.

Med Annika Månstig. Läs mer: www.womenstemple.se

 

Medicinhjul "Medicinkvinnans väg" i Örebro

5-8 April, introduktion och steg 1

Medicinkvinnan lever i relation med naturens krafter och vet att hon är en del av Allt. Hon vet att när hon är i balans hjälper hon Moder Jord att vara i balans. Medicinkvinnan gläds åt livet, ser skönhet och magi överallt och har bundsförvanter i alla världar. Under den här kursserien får du verktyg att minnas vem du är och hitta hem till centrum av din cirkel.

Med Annika Månstig. Läs mer: www.womenstemple.se

 

RAINBOW WOMAN

Ett schamanskt utbildningsprogram för kvinnor

 

Regnbågsspiral

 

Programmets energimässiga ryggrad eller utgångspunkt är Nusta Karpay initieringarna, vilka härstammar från Anderna och Q’ero-schamanerna. Det hämtar inspiration och byggstenar från andra källor, som core shamanism, kvinnotraditioner från världen över samt från det norrländska fjället Akka.Utbildningen har skapats och växt ur en djup längtan efter att utveckla kontakten med Moder Jord, samt efter att dela visdom och kärlek i cirklar av kvinnor och systrar. Tillsammans utforskar vi det gudomligt femininas mysterier, medan vi hjälper varandra kliva in i den nya tiden som hela människor.

Sekvensen av kursblock jobbar sig  igenom hela chakrasystemet, bit för bit. Som deltagare får du genomgå en stark, personlig helanderesa. Du får också lära dig schamanska helande tekniker, som du kan använda för att hjälpa andra. Kursprogrammet vänder sig endast till kvinnor. Välkommen att vandra med oss, på denna väg av kärlek, kraft, visdom och skapelse!

Med Mona Lundström. Läs mer: www.rainbowwoman.se

 

Medicinhjul Föredrag "Rainbow Woman " i Stockholm

13 Februari

En kväll i schamankvinnans tecken. Vi berättar om schamanskt andligt arbete som en väg till kvinnlig kraft, glädje och livsmening, men också ett som ett sätt att hjälpa andra. Läs mer: www.rainbowwoman.se

Medicinhjul Workshop "Rainbow Woman RÖD" i Stockholm och Lund

STOCKHOLM: 10-12 Februari och 16-18 Mars
LUND: 9-11 Mars
och 4-6 Maj

Fristående workhop och introduktion. Den inledande Rainbow Woman RÖD utgör det första steget i detta schamanska utbildningsprogram för kvinnor. 
Läs mer: www.rainbowwoman.se

Medicinhjul Workshop "Rainbow Woman ORANGE" i Stockholm

19-22 April

Förkunskaper: Rainbow woman RÖD. Läs mer: www.rainbowwoman.se

 

SKALLROR

 

Medicinhjul Personliga schamanskallror

Skallran används traditionellt sett för att bla rena och ta bort tunga energier på personer och/eller i miljöer. Att rensa sitt hem och städa bort tunga energier som samlas, är lika viktigt som att ta fram dammsugaren och betydligt mycket roligare då skallran kan vara ett av redskapen för denna rening. Du kan beställa din egen personliga skallra utav mig. Jag gör en resa till min lärare i andevärlden och får information om hur den ska se ut.

 

SchamanskallraKolla min hemsida, jag har nu också nya färdiga skallror till försäljning och fler kommer regelbundet!

AnnMarie Jacobsson www.shamanhealing.se

 

Läs mer och se fler bilder här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den senaste informationen om våra kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!


 

Nyhetsbrevet är sammanställt av Christina Bring
christina@bringvision.se

 

Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se