Schamansidans Nyhetsbrev

Våren 2018

Varmt välkommen till vårens och sommarens schamanska event
som arrangeras av oss på Schamansidan.
Vi erbjuder workshops, utbildningar, ceremonier, en resa till Peru
samt, som alltid, individuella helaing-behandlingar.

Hoppas att du känner dig inspirerad av det vi presenterar här, och
välkommen att kontakta oss för funderingar, frågor eller anmälan!

 


Moray, Peru. Foto Annika Lind

 

WORKSHOPS

 

Medicinhjul Workshop "Kausay Muju och Mukis" i Stockholm och Göteborg

Stockholm 10 Mars och Göteborg 12 Maj 2018

Ta hjälp av naturväsen och elementen, optimera hur du smälter känslor och tung energi samt lär dig hur du kan fylla på kroppen med livsenergi. Under workshopen får du lära dig två healingtekniker, MUKIS och KAUSAY MUJU:

MUKIS –få hjälp med matsmältning och tung energi
Enligt Inka har vi två matsmältningssystem, ett fysisk och ett energimässig. Båda är helt beroende av varandra. Mukis är naturväsen som lever på att äta tung energi samt är kopplade till våra magar. Kom och ta del av en enkel healingteknik som du kan använda på dig själv och andra.
KAUSAY MUJU – överföring av livsenergi till den fysiska kroppen
Inka-profetian talar om att vi lever i en förändringens tid där våra fysiska kroppar tar mycket stryk. Våra chakran är fulla av sorg, ilska och frustration och kroppen är inte vad den varit. Ett sätt att hjälpa sin kropp genom alla förändringar är att använda denna healingteknik från Anderna som hjälper både vid känslomässiga och fysiska obalanser.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

 

Medicinhjul Workshop "Anchanchus" i Stockholm och Göteborg

Stockholm 24 Mars och Göteborg 13 Maj 2018

Optimera din väg i livet, förebygg sjukdomar och få hjälp med att mjuka upp tankar och självkritik.
Denna teknik mjukar upp dina tankar och skuggsidor samt hjälper till med att aktivera och stärka dina gåvor och din sanna väg i livet. Anchanchus är ljusvarelser/änglar som är i kontakt med din ljuskropp. De hjälper dig rena bort hinder som finns i framtiden så att du kan gå din väg smidigt. Under dagen kommer du, utöver att få uppleva healingen själv, även lära dig hur du kan använda den för att hjälpa andra.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

 

Medicinhjul Workshop "Ñusta Karpay - väck liv i din urkraft och kom i balans " i Stockholm

14-15 April

Ñustas 7 ceremonier - 7 feminina urkrafter/energier som helar och stärker relationen till det inre feminina och Moder Jord, Pacha Mama.

Ñustas är skapande krafter som slumrar i oss alla, man som kvinna. De kommer med healing och balans, kraft och stöd. Ceremonierna är en hjälp på vägen för att få kraften inom oss att vakna på ett mjukt och snabbt sätt. Ñustas påverkar dig som är mer i din maskulina energi så att du blir mjukare på insidan vilket gör att mer empati kan komma fram samt får dig mer i kontakt med din intuition och dina känslor igen. För dig som är mer i din feminina energi gör de att du kliver in i din egen Gudinneenergi samt i den ursprungliga femininiteten. När du fått alla 7 så kan du själv ge dem vidare till andra. Du kommer även att få verktyg med dig hem så att du lättare kan integrera energierna i dig och din vardag.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

 

 

Trumbyggarkurs med Vigyan

 

Medicinhjul Trumbyggarkurs med Vigyan i Stockholm

Ekerö 15-17 Juni

Under kursen kommer du att få bygga din egen ramtrumma. Du får även lära dig grunderna i hur du kan använda den till själv-healing, bön och ritualer. Att bygga sin egen trumma är både ett fysiskt hantverk och en resa in i vad ditt liv handlar om. Trummorna vi bygger är både en bra musiktrumma och ett andligt verktyg för healing, meditation samt ett kreativt redskap för att skapa djupare förbindelser med ditt liv och de oändliga möjligheterna som alltid finns där.

Arrangeras av Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

 

UTBILDNINGAR


Medicinhjul "Medicinhjulet" i Stockholm

Start 25-27 Maj i Nacka

En utbildning där du lär dig den gamla kunskapen i energimedicin. Här skapar du en ny väg att gå med hjälp av Inka-indianernas traditioner. Du tar dig upp till en högre nivå energimässigt som hjälper dig att få nytt perspektiv på livet. Under kursens gång upplever du transformerande healing och kontakt med din innersta kärna. Genom Inkas och andra schamanska helande processer får du hjälp att skapa balans i ditt eget liv, på jorden och i universum. 

Datum 2018-2019:
Syd 25-27 Maj, Väst 10-12 Augusti, Norr 16-18 November, Öst 1-3 Februari 2019, Masterkurs 3-5 maj 2019 

Med Ingrid Brännström och Åsa Granskär.
Läs mer: www.theessenceschool.se och www.inthegrid.se

 

Mesa

 

Medicinhjul "Medicinhjulet" i Skellefteå

Start 26 Oktober

Känner du dig kallad att vandra den schamanska vägen? Varmt välkommen till Medicinhjulet i vackra Norrland under fyra retreathelger i höst! Detta är utbildningen för dig som vill utveckla dig själv på livets alla plan, inte bara fysiskt, tanke- och känslomässigt utan även på själens och andens nivå.

Med Anna Larsson. Läs mer: www.alight.me

 

Medicinhjul "Walking the Path of Gratitude - Walk Your Talk" i Nyköping

11-15 April

Walking the Path of Gratitude är en ett-årig grundutbildning för att förstå sig själv och den nya tiden vi lever i. Varje träff är fristående!

Under dessa dagar finner/fördjupar vi vår väg i livet, så att vi lär oss hur vi ska vandra på Moder Jord med ödmjukhet och vara i direktkontakt med vår själ. Vi kommer att lyssna på de signaler, symboler och tecken som vi sänder till oss själva och utifrån det lära oss urskiljningsförmåga och att göra val och omval. Vi kommer att skapa ceremonier och altare för att ära oss själva och vår egen vandring.

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

 

 

CEREMONIER

 

Medicinhjul Trumcirkel i Stockholm

16 Mars 

Alla tar med sin trumma och vi skapar gemensamt ett flöde och kraft med hjälp av våra trummor. Vi trummar tillsammans i ca en timme. Välkommen!

Med Anita Olsson och Marie-Louise Landén. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

Medicinhjul Eldceremoni vid vårdagjämningen i Stockholm

Djurgården 21 Mars
Eldceremoni för vårdagjämning då vi tackar för det som har varit, det naturen har givit oss och välkomnar den nya årstiden. Kom och trumma och sjung med oss under denna ceremoni då vi välkomnar våren!

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

Eld

 

Medicinhjul Fullmåneceremoni i Skellefteå

29 maj

Varmt välkommen till en schamansk eldceremoni och trumresa utomhus! Vi hälsar sommaren välkommen i en kraftfull ceremoni där du får möjlighet att släppa taget om allt som varit, ge plats för det nya och tillsammans fokusera på det högsta bästa för Moder Jord och allt levande. Vi träffas på en kraftplats där skogen, havet och berget möts!

Med Anna Larsson. Läs mer: www.alight.me

 

Medicinhjul Schamansk Gathering i Umeå

1-3 Juni

Tillsammans är vi väktare över den heliga elden, två personer åt gången i två-timmarspass dygnet runt. Genom elden tackar vi för det som varit och sår in nya frön i våra liv och den värld vi vill leva i. Vi skapar dagarna tillsammans runt elden, var och en delar med sig av sig själv på något vis. Att vara med vid en gathering är tre dagar av djup transformation där vi ger och tar emot alla de gåvor som varje deltagare bär inom sig. Låt oss skapa tillsammans och veta att alla har sin plats i väven som en gåva till varandra!

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

 

 


RESA TILL PERU

med schamanen Puma Quispe Singona

Medicinhjul Pachamama Pilgrimage

27 Juni - 6 Juli 2018

Välkommen att följa med på en livstransformerande resa till Peru! Under denna resa får du möjligheten att gå djupt in i dig själv med hjälp av bland annat ceremonier, kraftplatser, healings och readings. Vi kommer under resan till exempel att besöka Pisac, Moray, Maras, Chinchero, Pachar och MachuPicchu. Hela tiden guidas vi av Inka-ättlingen och schamanen Puma (Fredy Quispe Singona) eller andra mästare i hans familj. Vi gör förutom dagsutflykter en lättare vandring vid berget Pachatusan där vi också övernattar en natt. Vi bor bekvämt på hotell alla nätter förutom en natt i tält. Vi spenderar även ett dygn i paradiset Willka Tika, en luxury resort i Sacred Valley känd för sina chakra-trädgårdar och för sin ekologiska vegetariska mat. Bara att vistas där är healing på alla plan!

Med Annika Lind och Puma Quispe Singona.
Läs mer: www.schamanka.se

 

 

HEALINGSESSIONER

Schamanska Healing-sessioner erbjuds av Schamansidans terapeuter/schamaner på många platser runt om i landet. Behandlingarna kan även utföras på distans.
Just nu finns vi på dessa platser:

Båstad/Ängelholm: Pia Enerdal ayni42@gmail.com
Varberg: Marie Ytteman www.sarahkka.se
Västervik/Gamleby: Anna Uldén anna.ulden@telia.com
Rättvik
: István och Karin Szábo www.kavansa.se
Årjäng, Värmland: Malou Johansson malotus1@hotmail.com 
Skellefteå: Anna Larsson www.alight.me
Göteborg och Stockholm: Annika Lind www.schamanka.se
Stockholm: Ingrid Brännström www.inthegrid.se
Stockholm: AnnMarie Jacobsson www.shamanhealing.se
Stockholm: Anita Olsson www.spiritjourney.se

Läs mer om varje terapeut här!

Läs mer om Schamansk Healing!

 

 

Den senaste informationen om
Schamansidans kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!

 

Anmäl dig till våra kommande nyhetsbrev här!