För att läsa nyhetsbrevet på webben istället, klicka här!

 

Schamansidans Nyhetsbrev

Våren 2016


Varmt välkommen till våra kurser och ceremonier denna vår!

Vi erbjuder bl.a. workshops med energi-överföringarna Ñusta Karpay och Munay Ki, den uppskattade utbildningen "Walking the Path of Gratitude - Förstå Dig Själv och den Nya Tiden" som fortsätter, den nya kursen "Jag ser Mig, Jag hör Mig, Jag ger Mig själv en Röst" samt, som alltid, eldceremonier vid fullmåne och vårdagjämning. Vi har också lite nytt inför sommaren då en Inka-mästare och schaman kommer att besöka Stockholm.

Sist men inte minst också ett erbjudande om att köpa fina handgjorda schaman-skallror till reducerat pris under de närmaste två veckorna!

En ljus vår önskar Schamansidans terapeuter!


 

KURSER och UTBILDNINGAR

 

Ñusta Karpay

Nusta Karpay

 

Medicinhjul "Ñustas 7 riter" i Stockholm, Göteborg och Norrtälje

Stockholm 27-28 Februari
Göteborg 16-17 April

7 feminina urkrafter/energier som helar och stärker relationen till det inre feminina och Moder Jord, Pacha Mama. Enligt Inka-traditionen behöver vi komma i balans med vår feminina sida för att därefter kunna balansera vår maskulina. Både för män och kvinnor!

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

Väddö/Norrtälje 13-17 April 2016

Välkommen att kliva in ide sju initieringsriterna från Ñustas, riter som återkopplar dig till den feminina aspekten av livet och hjälper dig att komma hem till din egen fysiska kropp och vibrera din unika ton av skönhet i livets orkester.

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

 

 

 

Medicinhjul "Munay-Ki" i Stockholm

Nacka 19-20 Mars

Munay-Ki innehåller 9 riter som öppnar upp din visdom och kraft, en person som har accepterat sig själv som förvaltare av all skapelse. Att vara initierad med Munay-Ki riterna gör det möjligt för dig att svara an till det universum erbjuder dig 2012 och framöver.

Under kursen får du de 9 Munay-Ki initieringarna fördelat under två dagar. Dessa riter renar din ljuskropp från blockeringar och gör det möjligt för dig att leva som den ljusvarelse du egentligen är.Kursen vänder sig både till dig som går första gången och till dig som redan fått alla 9 initieringarna.

Med Ingrid Brännström och Åsa Granskär. Läs mer här!

 

 

Medicinhjul "Jag ser Mig, Jag hör Mig, Jag ger Mig själv en Röst" i Stockholm

Tullinge/Stockholm, 9 April

Välkommen att kliva in i ett förhållningssätt där du ser, hör och ger dig själv en röst. Lär dig att lyssna på alla delar av dig själv, de medvetna och de omedvetna som livet/din verklighet speglar upp för dig. Lär dig att uppfatta dina begränsande sanningar och låta det omöjliga bli möjligt. Genom ceremoni går vi bortanför det vi tror är möjligt och öppnar upp för magins och miraklernas värld!

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

 

 

Medicinhjul "Walking the Path of Gratitude - Förstå Dig Själv och den Nya Tiden"

Walking the Path of Gratitude är en ett-årig grundutbildning för att förstå sig själv och den nya tiden vi lever i med intention att du ska komma hem i dig själv och vandra i tacksamhet på Moder Jord och dela med dig av dina gåvor.

Utbildningen består av 5 träffar under 1 år. Varje träff är fristående och består av olika riter, initieringar, övningar, meditationer, ceremonier. Varje träff blir unik då den skapas utifrån deltagarnas, platsens och universums samlade information vid tillfället.

Holmön, Umeå

24-28 Februari - Själens kallelse
Under dessa dagar frisläpps själens vibration, den du är. Vi säger ja till själen och kastar oss ut på vår själs resa med mod i hjärtat. 
4-8 Maj - Leva, Dö och Pånyttfödas

Under dessa daga kommer vi att titta på de projektioner vi skickar ut i världen och de projektioner som läggs på oss från omvärlden. Vi kommer att titta på vilka bakdörrar vi använder för att undvika att leva vår dröm.

Fetsund/Oslo, Norge

16-20 Mars - Seendets Dagar
Under dessa dagar kliver vi in i de ”seendes värld”, att öppna upp sinnena för det synliga och det osynliga. Vi lär oss att se från olika nivåer av oss själva för att kunna tolka informationen våra sinnen skickar till oss klarare.
25-29 Maj - Själens kallelse
Se ovan!

Sørreisa, Nord Norge

15-19 Juni - Hjärtats Dagar
En ny utbildningsomgång startar! Dessa första dagar ligger fokus på att öppna hjärtat för att kunna omfamna och kommunicera med hela vårt jag. 

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

.

 

VÅRENS ELDCEREMONIER

Stockholm

 

Medicinhjul Fullmåne

Judarskogen i Bromma/Stockholm 22 Februari och 22 April

Transformationseld vid fullmånetid då vi tänder en eld som hjälper oss att transformera och släppa taget om det vi inte längre behöver och istället välkomna något nytt som tjänar oss bättre. Vi trummar och sjunger, välkommen!

Medicinhjul Vårdagjämning

Djurgården, Stockholm 20 Mars

Eldceremoni vid vårdagjämningen då vi tackar för det som har varit och det som naturen och livet ger oss, tonar in på vårdagjämningens energier och välkomnar den nya årstiden. Kom och trumma och sjung med oss under denna ceremoni som vi gör tillsammans med Auroras ring (arrangör av 13 Grandmothers)!.

Medicinhjul Maj Fullmåne - Wesak

21 Maj i Stockholms-området

Årets kraftfullaste fullmåne! Tid och plats är inte bestämt ännu, men vi kommer troligtvis att vara på en vacker plats i naturen, möjligen natureservatet utanför Hässelby väster om Stockholm.

Varmt välkomna!

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

 

INFÖR SOMMAREN..

 

Medicinhjul Workshop med schamanen Carl Hyatt

17-19 Juni i Stockholm

Schamanen Carl Hyatt, skolad i Peru av schamanen don Maximo samt av paqos från Q'ero-folket (alla Inka-ättlingar), kommer till Sverige från USA i sommar för att dela med sig av sin kunskap. Han kommer bl.a. att lära ut hur du kan skapa och använda en mesa (bärbart altare med kraftföremål), prata om hur energi fungerar, hjälpa oss att tro på oss själva när vi utövar energiarbete, visa hur vi kan integrera Inka-traditionen i vår vardag och kultur mm

Carl och don Maximo
Carl med sin farfar och lärare don Maximo, chinchero (Inka-ättling)


About Carl:
Leading shamanic workshops internationally since 2004. Especially inspired by Peruvian indigenous traditions from the high Andes - these Earth Honoring Traditions preserve for us a wisdom we have largely lost touch with. Their knowledge is vast but always practical. These teachings can expand and enhance our energetic, perceptual and heartfelt connection with each other and the living soul of our world.

Also facilitating workshops for business professionals and corporations with a focus on untangling the webs of communication and returning us to the inspiring aliveness of our deepest purpose. Leader of experiential journeys to Peru, working with local shamans and the spirits of their sacred living land. Also artist and photographer represented in museums and private collections around the world.

Arrangeras av Annika Lind, www.schamanka.se. Mer info kommer senare!

 

 

SCHAMANSKALLROR

 

Medicinhjul Erbjudande!

Jag har 25% prissänkning på alla shaman-skallror på min hemsida www.artbyannmarie.se t o m 6 mars 2016.
Välkommen! AnnMarie Jacobsson

Shamanskallra gjord av växtfärgat renskinn och bergskristall,
dekorerad med peridoter.

Välkommen att se fler skallror på www.artbyannmarie.se

 

 

 

 

Den senaste informationen om våra kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!

 

 


Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se