Schamansidans Nyhetsbrev

Våren 2014

Varmt välkommen till föredrag, kurser, ceremonier, utbildning och annat som Schamansidans terapeuter erbjuder under denna vår och framåt!

 

 

KURSER OCH CEREMONIER

 

 

Medicinhjul "Föreläsning om schamanism samt Munay-Ki initieringar" i Stockholm

8 Mars

Föreläsning om schamanism och de 5 första Munay-Ki initieringarna. Initieringarna ger dig ett kraftfullt skydd och hjälper dig att rensa bort gammalt skräp som inte behövs mer. De öppnar också din mottaglighet för Änglar, Kraftdjur och andra Ljusvarelser. Kom å var med oss!

Med Ingrid Brännström & Åsa Granskär. Läs mer: www.steget-vidare.nu

 

Medicinhjul "Workshop Ñusta karpay - väck liv i din urkraft och kom i balans" i Stockholm och Göteborg

Stockholm 15-16 Mars och Göteborg 5-6 April

Ñusta Karpay är en serie energiöverföringar från den andinska Q'ero-traditionen som helar och stärker vår relation till det inre feminina.
De 7 initieringarna/överföringarna, som relaterar till de 7 chakrorna, sätter oss i kontakt med de gudomliga feminina krafterna och förankrar vår energikropp till Moder Jord. Det sägs att nyckeln till vår essens och integrerande och kreativa kraft ligger i att just väcka den kraftfulla feminina sidan av oss och att vår maskulina sida endast kan vara en hälsosam, växande och agerande kraft då vi är djupt rotade i den feminina aspekten av skapelsen.

Efter workshopen kommer du att kunna föra vidare initieringarna till andra.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

 

Medicinhjul Eldceremoni vid vårdagjämningen och "World Water Day" i Stockholm

Djurgården 22 Mars

Vi deltar här i Auroras rings ceremoni vid Djurgården. Den 22:a mars är det World Water Day och många samlas i ceremoni just den dagen. Vi länkar med de 13 Grandmothers och alla andra som ber för världens vatten just den dagen.

Vi samlas på Djurgården kl 17 där vi i tänder vår heliga eld och ber för vattnet. Ta gärna med vatten hemifrån, naturens eller kranvatten...

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

Eldceremoni

 

 

 

 

SCHAMANSK UTBILDNING

 

Medicinhjul "Lärlingsgrupp - Schamanskt helande" i Stockholm/Värmdö

Start 27-30 Mars
Övriga datum 12-15 Juni, 18-21 Sept och 20-23 Nov

Att gå den schamanska vägen innebär att starta en resa mot personligt helande. Du kommer att få redskap för att kunna släppa de stagnerade delarna av dig för att steg för steg återfinna ditt sanna jag och minnas vem du är. När du återerövrat din personliga kraft kan du hjälpa andra att göra detsamma. Vi kommer att följa gamla kartor för andlig utveckling och att förena det mörka med det ljusa till en ny helhet. Därur föder vi oss själva och våra liv på nytt. Parallellt med din egen helanderesa kommer du att lära dig healingtekniker som chakrarening, olika typer av extraktioner och soul retrieval.

Välkommen till en upplevelse full av praktiskt andligt arbete, egen kontakt med dina andehjälpare och ceremoni!

Med Mona Lundström. Läs mer: www.ayni.se

 

Medicinhjul "Medicinhjulet med Munay-Ki" i Västerbotten

Hösten 2014

Utbildningen Medicinhjulet riktar sig till Dig som vill komma vidare i din personliga utveckling och vill ha verktyg att hjälpa Dig själv och andra. Medicinhjulet bygger på gamla kunskaper som våra ursprungsbefolkningar bevarat under hundratals år. Utbildningen handlar om att tillämpa kunskaperna i vår moderna tid. Kursen är upplagd på fyra helger. Vi ägnar dagarna åt undervisning och kvällarna åt ceremoni. Inga förkunskaper krävs! Du som inte har Munay-Ki initieringarna får dessa under utbildningen.

Med Anna Larsson. Läs mer på www.alight.me

 

 

ÖVRIGT

 

Medicinhjul Talking sticks - Talstavar

 

TalkingstickTalstavar har traditionellt används i en cirkel eller grupp och den skänker sin magi till talaren som har den i sin hand.

Jag tillverkar talstavar utav gåvor från naturen. Se fler på www.shamanhealing.se!

AnnMarie Jacobsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Medicinhjul Support för Q'ero-byn Quico i Peru

Vi har startat en ideell förening med syfte att hjälpa kvinnor och barn i Qero-byn Quico i Peru. I Quico är vardagen tuff och många familjer lever i extrem fattigdom. Vill du vara med och bidra genom att skänka en slant eller delta i något evenemang där överskottet går till byn? Eller har du egna ideer om hur vi kan samla in medel för att bistå? Gå med i vår Facebookgrupp Support Quico!

Av Mona Lundström, www.ayni.se - Läs mer här!

Medicinhjul Resa till Peru och Bolivia

30 juli - 13 augusti

Föreningen Support Quico arrangerar också en resa där vi får uppleva fantastiska platser som Cusco - Sacred Valley - Macchu Pichu - Lake Titicaca - Isla del Sol - Isla de la Luna - Quico.

För mer info kontakta Mona Lundström, www.ayni.se, 070-6290941 eller mona@ayni.se
Varmt välkommen!

 

 

 

 

Den senaste informationen om våra kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!


Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se