Schamansidans Nyhetsbrev

Sommaren och Hösten 2019
EldMedicinhjul "Eldceremoni vid sommarsolståndet" i Stockholm

Djurgården, 22 Juni

Vid den här tiden på året är vi många som gör ceremonier med världsfred som tema. I denna ceremoni kommer vi samman med en intention för balans och harmoni både invändigt och utvändigt, i oss själva och i världen. Alla är välkomna!

Med Mina Kramvik och Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se.Medicinhjul "Workshops kopplade till Plejaderna - Koto Kuna Karpay" i Stockholm

Behåll din energi: Maya

16 Juni

Maya hjälper dig att stänga till så att du behåller din energi och inte tar in tung energi från omgivningen samt optimerar din förmåga att bearbeta känslor och tung energi. Förutom att du lär dig hur du kan ge det här vidare till andra så går vi igenom hur du själv kan släppa tung energi som lagras i din kropp.

Få mer frid och klarhet: Alcyone

30 Juni

Alcyone hjälper i kaoset vi lever i och ger healing och klarhet. Hon skapar kontakt med din själ, ditt hem, den lilla pojken/flickan inom dig så att kroppen och själen får vila. Ger frid och hjälper dig att hitta din sanna väg i livet.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.seMedicinhjul "Koto Kuna Karpay - 3 workshops på en helg" i Söderhamn och Härnösand

Asterope, Maya och Alycone 16-18 Augusti i Söderhamn och 4-6 Oktober i Härnösand

Asterope - Finn Din Sanna Väg

Hur du kan gå i din vardag utan att tappa kontakten med dig själv samt att du får hjälp med att aktivera de gåvor du har men som kanske ännu ligger slumrande. Riten är till stor hjälp framförallt för dig som inte hittar/vet din riktning. För dig som frågar: Vart ska jag gå? Varför är jag här? Vad är syftet med mitt liv? Huvudavsikten är att hjälpa dig att hitta riktning och att underlätta så att du kan följa din sanna väg - själens väg.

Maya och Alycone

Se beskrivning ovan!

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.seHeart despacho
Despacho-ceremoni enligt Inka-traditionenMedicinhjul "4 Workshops i rad: Mukis, Anchanchus, Koto Kanchay, Kausay Muju" i Göteborg

6-9 September

MUKIS – Få hjälp med matsmältning och tung energi
Enligt Inka har vi två matsmältningssystem, ett fysisk och ett energimässig. Båda är helt beroende av varandra. Mukis är naturväsen som lever på att äta tung energi samt är kopplade till våra magar. Eftersom vi lever i en tid där just matsmältningsproblem är vanliga så kan de vara till stor hjälp just nu. Kom och ta del av en enkel healingteknik som du kan använda på dig själv och andra!

ANCHANCHUS – Rensa bort hinder som finns i framtiden, förebygg sjukdomar och få hjälp med att mjuka upp tankar och självkritik. Denna teknik mjukar upp dina tankar och skuggsidor samt hjälper till med att aktivera och stärka dina gåvor och din sanna väg i livet. Anchanchus är ljusvarelser-änglar som är i kontakt med din ljuskropp. De hjälper dig rena bort hinder som finns i framtiden så att du kan gå din väg smidigt.

DE 7 SYSTRARNA I PLEJADERNA, QOTO KANCHAY
I denna healingteknik där vi tar hjälp av energin från Plejaderna för att vänja och hjälpa våra kroppar att klara av allt ljus. Healingtekniken får oss att komma ihåg mer av vem vi är, vad vi kan och vilka vägar som nu är öppna. Det är en enkel healingteknik att lära sig och du kan själv ge den vidare efter att du lärt dig den. Ges traditionellt med chumpistenar men kan det går bra att göra utan eller med andra stenar.

KAUSAY MUJU – Överföring av livsenergi till den fysiska kroppen
Ett sätt att hjälpa dig och din kropp genom alla förändringar som pågår just nu, är att använda en healingteknik, Kausay muju. Hjälper igenom både känslomässiga och fysiska obalanser. Det är en enkel teknik där effekten dessutom kommer direkt. Healingen påverkar den fysiska kroppen omedelbart då vi ger energin in i skelettet och blodet.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.seMedicinhjul "Munay Ki riter" i Falkenberg

19-21 September

Nio riter som helar och förvandlar vårt energifält till Homo Louminus. Det skapas en ny kropp som ej åldras, helas och dör annorlunda. Hjälper oss att inte påverkas av våra gener, förfäder och karma. Du laddar ner nyare version av din ljuskropp och DNA.

Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se.Mesor


Medicinhjul "Mesan, beskydd och schamanska verktyg i vardagen" i Arvika

19-20 Oktober

Helt NY workshop! En helg där vi går igenom hur kan du använda en mesa (medicinknyte) för healing av dig själv, andra och världen. Grunderna är mestadels från min mentor Puma, Fredy Quispe Singona, paqo(schaman) från Chinchero-folket men jag kommer även att väva in tekniker jag lärt mig av Alberto Villoldo samt Qerofolkets paqos(schamaner) samt så klart egna erfarenheter. Vi kommer att gå igenom varför det är bra att ha en mesa, vad den gör och hur du kan använda den för att fylla på dig, balansera dig och ge dig själv healing mm. Du kommer att få lära dig hur du skapar en mesa på Pumas vis. Jag kommer också att dela med mig av schamanska verktyg för självhjälp och beskydd. Det går bra att delta även om du är helt ny i inkatraditionen och/eller inte har en mesa ännu.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.seMedicinhjul "Plejaderna" i Falkenberg

6-7 December

Skapa din vision och sätt den i rörelse. Tre riter från stjärnkonstellationen Plejaderna: Alcyone, Maya-stjärnan och Astrope. Du hittar din vision inför 2020 och blir åter kopplad tillbaka till ljuset o din DNA-spiral. Hjälper dig att hitta din sanning och renhet.

Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se.UTBILDNINGAR


Medicinhjul "Utbildning till Schaman/Helare" i Västerås

Start 21-26 Juli

Välkommen till en tre-årig utbildning i schamansk healing uppdelad i 6 delar á 6 dygn. Vi väver ihop Inka-traditionen med vår egen tradition. Det här är för dig som drömmer om att hela dig själv och andra. All healing handlar om relationen till sig själv och alltet. Därav är inre arbete och kontakt med sinnena och kroppen basen i det vi lär ut.

Genom trumresor, ceremonier, mesan (ditt pesronliga medicinknyte) och andra verktyg kommer du att få utforska vem du är som healer och hur du kanaliserar helandets kraft. Vi kommer att väva ihop Inka-traditionen med vår egen tradition. Utbildningen är uppdelad enligt MODER, SYD, VÄST, NORR, ÖST och FADER där varje del är 6 dygn. Du behöver ta delarna i ordning med start i MODER men du binder dig endast till en del i taget. Det kommer att vara ca 6 månader mellan varje del.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se


Medicinhjul "Gudinnans Kvinnokraft - Seidr" i Falkenberg

Start 15-16 Augusti vid fullmåne

För dig som älskar Trumman och vill stärka ditt inre, hitta vägen till din gudomliga kvinnokraft. Finn dina verktyg - för att stå i din egen inre urkraft. Vi arbetar genom månens faser likt våra urmödrar…

Spiral

INNEHÅLL:
Månens alla faser, Vargen och våra Stjärnsystrar, SEIDR - Den Nordiska schamanismen, Örtkunskap, Eldceremonier och Ritualer, Helande Dans och Kraftsånger. Vi skapar vid två kurser Seidr-stav, Kraftpåse, Inre Medicinhjul, Heligt Rum

Med Annia Löwentun. Läs mer: www.annialowentun.se.
Medicinhjul"Skönhetens Väg - Medicinhjulet" i Skellefteå

Start 8 November

Skönhetens väg är utbildningen för dig som känner kallelsen att vandra den schamanska vägen. Det är en utbildning för dig som
- känner att du bär intuitiv kunskap och helandeförmåga som du vill utveckla
- har en längtan att utveckla din förmåga att höra och lita på din inre vägledning
- längtar efter ett högre syfte med ditt liv och en djupare gemenskap med andra
- är trött på att vara begränsad av rädsla och vill leva i kärlek och tillit
- är redo att en gång för alla släppa taget om gamla historier och föreställningar om vem du förväntas vara, för att i stället svara på kallelsen från din själ!

Skönhetens Väg

Varmt och hjärtligt välkommen till en helig cirkel, en mötesplats för oss som vill förändra världen genom att börja med oss själva. Varmt välkommen även till Norrland och Skellefteå där skogen och älven håller ett heligt rum för vår gemenskap kring elden!

Med Anna Larsson. Läs mer: www.alight.meRESOR

Medicinhjul Resa till PERU: "Stepping Outside of Time"

Annika Lind och Puma i Peru

4-14 November 2019

Välkommen att följa med på en inre och yttre resa. I år besöker vi Sacred Valley, Chinchero, Ausangate, Cusco och MachuPicchu. Ryktet säger att redan nästa år kommer största delen av MachuPicchu att stängas av så kanske är detta sista chansen att få se hela området.

Som vanligt går vi djupt in i oss själva med hjälp av olika healingtekniker, övningar, kraftplatser och ceremonier. Kraftplatserna avlöser varandra och möjligheterna att stanna upp och komma ner i varv är många. Årets tema är att transformera och ändra hur vi håller tid i våra kroppar. Vi lever i en stressad kultur ständigt på jakt. I västvärlden har Tid blivit en Gud. Enligt Inka finns ingen linjär tid så som vi ser den utan endast en cirkulär. Jag och Puma med hjälp av andra healers kommer att supporta dig i att läka och transformera det som hindrar dig från att leva mer i närvaro så att du kan känna vem du är och leva mer sant. Bara att vara i Anderna ger en stor hjälp att kliva utanför tiden så som vi är vana att förhålla oss till den.

Vi kommer att ha flera dagar i underbara Willka Tika där vi jobbar med oss själva i chakra-trädgårdarna. Vi åker till berget Ausangate för bad i varma källor och där de som önskar kan vandra till jaguarlagunen.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.seHEALINGSESSIONER

Schamanska Healing-sessioner erbjuds av Schamansidans terapeuter/schamaner på många platser runt om i landet. Behandlingarna kan även utföras på distans.
Just nu finns vi på dessa platser:

Båstad/Ängelholm: Pia Enerdal ayni42@gmail.com
Falkenberg: Annia Löwentun www.annialowentun.se -
Lund: Manuela Kronen hipstershamanism@gmail.com
Västervik/Gamleby: Anna Uldén anna.ulden@telia.com
Rättvik
: István och Karin Szábo www.kavansa.se
Årjäng, Värmland: Malou Johansson malotus1@hotmail.com 
Skellefteå: Anna Larsson www.alight.me
Göteborg och Stockholm: Annika Lind www.schamanka.se
Stockholm: Ingrid Brännström www.inthegrid.se
Stockholm: AnnMarie Jacobsson www.shamanhealing.se
Stockholm: Anita Olsson www.spiritjourney.se

Läs mer om varje terapeut här!

Läs mer om Schamansk Healing!

 SCHAMANSKALLROR

Skallra

Växtfärgad shamanskallra med skaft av äppelträ
och dekorerad med påfågelsfjädrar.

Välkommen att se fler av mina skallror på www.artbyannmarie.se  


Den senaste informationen om
Schamansidans kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!

 


Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se