För att läsa nyhetsbrevet på webben istället, klicka här!

 

Välkommen till

Schamansidans Nyhetsbrev

Sommaren 2011

 

Här kan du läsa om en del av det som Schamansidans terapeuter
erbjuder under juni, juli och augusti.

 

Eldceremoni

 

ELDCEREMONI

En schamansk ceremoni för transformation och helande

Genom elden kan du släppa taget om din gamla historia, ditt drama och dina gamla föreställningar om dig själv och ditt liv. När du placerar dessa gamla mönster och trossystem i elden sker en djup transformation på själsnivå och du lämnar upp lösningen till Den store Anden. Eld ceremonin låter oss dricka från vår själ och åter få minnas hur vi suttit vid heliga eldar genom tiderna. Närhelst du känner dig ”blockerad” eller arbetar med att drömma fram din verklighet så är elden ett fantastiskt verktyg för förändring och skifte.

För dig som vill vara med på en eldceremoni i gemenskap med andra erbjuder Schamansidans terapeuter i sommar bl.a. dessa tillfällen:

Medicinhjul Eldceremoni på Orust den 2 Juni

Kom och ta del av en transformerande eldceremoni på Stllingsön, Orust. Tillsammans ömsar vi skinn på det som inte tjänar oss längre för att frigöra energi till det vi önskar oss i livet.
Med Marie J. Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

Medicinhjul Eldceremoni i Stockholm vid sommarsolståndet

Judarskogen i Bromma, Stockholm den 21 Juni

Tranformationeld för att släppa taget om det vi inte längre behöver för att istället välkomna något nytt.
Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

Chompi stones

NUSTA KARPAY

Den feminina kraften från Anderna

Nusta Karpay är en serie energiöverföringar från den andinska Q'ero-traditionen som som helar och stärker vår relation till det inre feminina. Initieringarna sätter oss i kontakt med och i rätt relation till de gudomligt feminina krafterna, aktiverar våra chakran och tar oss närmare den levda insikten om att vi består av regnbågsljus invävt i materia. De 7 Nusta-initieringarna relaterar till de 7 chakrorna, eller Nawis som de kallas i Anderna, och förankrar vår energikropp till Moder Jord.

Under sommaren erbjuder Schamansidans terapeuter två tillfällen att delta i en Nusta Karpay-workshop på olika platser i Sverige, samt även workshopen "Shamanic path of the feminine" då du också får arbeta med dessa energier.

Medicinhjul Nusta Karpay i Norrköping 6-7 Augusti

Väck upp din feminina kraft (även för män), för att komma i kontakt med Moder Jord och ge liv i våra celler, vår fysiska kropp och vår energikropp.

Med Liliann Karlström. Läs mer på www.reikicentrum.se

Medicinhjul Nusta Karpay i Östersund 19-21 Augusti

Under workshopen kommer du att få och arbeta med energierna genom ceremoni, schamanska resor och rörelse. Du kommer sedan att kunna föra vidare initieringarna till andra.

Med Mona Lundström. Läs mer på www.ayni.se

Medicinhjul Shamanic Path of the Feminine

3-5 Juni i Östersund och 26-28 Augusti i Järna

Vi hämtar kraft och vägledning frånen av den andinska Q’ero traditionens Nusta-initieringar. Initieringen sätter oss i kontakt med Inkamytologins allra första kvinna, Mama Occllo och aktiverar våra chakran. Vi följer ett urgammalt shamanskt initeringsmönster, genom att låta vårt gamla jag delas i bitar och samla trådarna till något nytt och helare. Vi jobbar igenom hela chakrasystemet, för att läka och balansera oss själva samt vår relation till det maskulina. Vi utforskar det gudomligt feminina och den kreativa kraft som skapar världen, genom inre resor, ceremoni, meditation, dans ochrörelse samt olika övningar. Tillsammans väver och föder vi oss själva på nytt.

Med Mona Lundström. Läs mer på www.ayni.se

 

 

MUNAY KI

9 transformationsriter från Anderna

Urbefolkningar över hela världen har länge pratat om att en ny människa kommer att utvecklas på jorden. En människa som lever utan rädsla och som vilar i sin sanna natur. Som en hjälp på vägen för att nå dit finns 9 initieringsriter kallade Munay-Ki. De är gemensamma för många schamanska traditioner, även om de uttrycks i olika former och stilar. Munay-Ki är koderna till den nya människan där var och en av riterna markerar passagen till ett nytt steg i livet.

I dessa två kurser med start i augusti får du ta del av dessa riter:

Medicinhjul Munay Ki med Lilla Medicinhjulet i Norrköping

Start 15 Augusti

En kurs i personlig utveckling med schamanska traditioner, ceremonier samt energiöverföringarna Munay Ki.

Med Liliann Karlström. Läs mer på www.reikicentrum.se

Medicinhjul Munay Ki i Göteborg

Start 27 Augusti

Vi möts tre lördagar för att få och ge 9 transformationsriter, Munay-Ki, som hjälper dig att förstå dig själv och att stiga in i din fulla potential. När du fått alla 9 riterna kan du ge dem vidare till andra.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

 

 

ANDRA KURSER OCH WORKSHOPS

 

Medicinhjul Lärlingsgrupp i Schamansk Healing

Start 16-19 Juni i Loka, Älvdalen

Starta ditt livs utvecklingsresa! Att gå den schamanska vägen innebär att starta en resa mot djupt personligt helande. Du kommer att få redskap för att kunna släppa de stagnerade delarna av dig för att steg för steg återfinna ditt sanna jag och minnas vem du är, för att sedan kunna hjälpa andra. Parallellt med din egen helanderesa kommer du att lära dig healingtekniker som chakrarening, olika typer av extraktioner och soul retrieval. Välkommen till en upplevelse full av praktiskt andligt arbete, egen kontakt med dina andehjälpare och ceremoni.

Med Mona Lundström. Läs mer på www.ayni.se

 

Medicinhjul Trumkurs

Älvsjö, Stockholm den 18 juni

Välkommen till en resa på strängen av trummans rytm, till underlandet där inga gränser finns. Trumman ger dig kraft och distans för att våga ta fram mera av vad som är du. Innan resan bestämmer vi en "avsikt" sedan trummar vi. Varje resa tar 10 - 45 minuter. Efter resan kan vi, om så önskas, göra en "tolkning" av upplevelsen. Vi kommer under dagen att göra flera resor bland annat för kraftdjur, dröm och förmåga.

Med Annika Lind och Maiken Kurashvili. Läs mer: www.schamanka.se

 

Medicinhjul Tid är pengar - Workshop

2-3 Juli i Hammarbyhöjden, Stockholm

Tänk om det finns ett annat sätt att förhålla sig till tiden? Ett mer tidlöst sätt. Kom och upplev samt skifta ditt förhållande till arketypen Father Time - Chronus. Vi lever oftast i linjär tid där vi är slav under orsak och verkan. Under helgen kommer du att få smaka på hur det är att stiga in i cirkulär/sacred time där du befinner dig i ett helt annat förhållande till tiden än vad du är van vid. Vi tittar på vad som håller dig fast och hur du kan skifta det med hjälp av ceremonier och andra schamanska övningar.

Med Annika Lind och Maiken Kurashvili
Läs mer: www.schamanka.se

 

 

Den senaste informationen om våra kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium som uppdateras kontinuerligt:
www.schamansidan.se/aktuellt.html

 

 

En skön sommar önskar alla vi på Schamansidan!

 

Sommarblommor

 

 

Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se