Schamansidans Nyhetsbrev

Hösten 2018


Varmt välkommen till Schamansidans event denna höst!
Vi erbjuder ceremonier, workshops och utbildningar, samt även en utställning! Läs mer här nedan, och välkommen att kontakta oss för frågor eller anmälan!WORKSHOPS och CEREMONIER


Despacho


Medicinhjul Despacho-ceremoni i Stockholm

Södermalm 14 Oktober

Stå starkare i din egen energi och kraft så att du kan leva mer din egen sanning. Du får också med dig enkla verktyg för att transformera tung energi till ljus. Ceremonin hjälper dig med både känslomässiga och fysiska obalanser. Vi lever i en tid då frekvensen blir allt högre, många skuggor belyses och vill transformeras till ljus. Detta sker både hos oss själva och i vår omgivning, det är en ny situation för oss alla och vi behöver lära oss att ta hand om oss själva för att kunna stå ännu starkare i vår egen energi. Den här söndagen sätter vi just den intentionen; att stå starkare i vår egen energi och kraft och leva vår egen sanning. Vi kommer att göra en despacho, en traditionell ceremoni från inkatraditionen där vi tillsammans skapar en mandala/en synlig bön och tacksamhet till Moder Jord. Du kommer också att få enkla verktyg för att transformera tung energi till ljus. Alla kan delta och inga förkunskaper krävs.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se


Medicinhjul Trumresa i Stockholm

17 Oktober

Trumman symboliserar människans livskraft sägs det. För mig symboliserar trumman jordens kraft och Moder Jords hjärtslag, genom trumman får man kontakt med andevärlden och med Moder Jord. Genom att använda trumman reser vi i de tre olika världarna, den övre världen där de andliga lärarna finns, mellanvärlden där den verkliga världen finns och den undre världen där man hittar sina kraftdjur. Vi kommer först att göra en trumresa där du möter ditt kraftdjur och sedan en där du sätter din egen intention. Varmt välkomna!

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se


Medicinhjul Eldceremoni vid fullmåne i Stockholm

Judarskogen, Bromma, 24 Oktober och 23 November
Transformationseld för att släppa taget om det vi inte längre behöver och istället välkomna något nytt som tjänar oss bättre.

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se


Medicinhjul "Workshop intensiv: Plejaderna, Anchanchus och Mukis" i Arvika

26-28 Oktober

MUKIS –få hjälp med matsmältning och tung energi
Enligt Inka har vi två matsmältningssystem, ett fysisk och ett energimässig. Båda är helt beroende av varandra. Mukis är naturväsen som lever på att äta tung energi samt är kopplade till våra magar. Eftersom vi lever i en tid där just matsmältningsproblem är vanliga så kan de vara till stor hjälp just nu. En enkel healingteknik som du kan använda på dig själv och andra.

ANCHANCHUS
Denna teknik mjukar upp dina tankar och skuggsidor samt hjälper till med att aktivera och stärka dina gåvor och din sanna väg i livet. Anchanchus är ljusvarelser-änglar som är i kontakt med din ljuskropp. De hjälper dig rena bort hinder som finns i framtiden så att du kan gå din väg smidigt. Många gånger om du går till en healer så glömmer de att rena din ljusväg och då sker healingen endast på det fysiska planet vilket kan leda till en spirituell kris, negativt mörker eller att du åker berg och dalbana inuti. Du kan även använda tekniken på dig själv.

DE 7 SYSTRARNA I PLEJADERNA, QOTO KANCHAY
Enligt Inka gick vi 2012 in i en ny tid. En tid då vi äntligen kan leva mer vår fulla potential. Nya vägar och gåvor öppnades upp för oss alla. Tack vara att Plejaderna( vårt ursprung och våra förmödrar/fäder) nu är så nära oss. Effekten av skiftet blev dock (för många) att vi istället för att kliva in i mer av dem vi är, blev rädda. Vi är inte vana vid att leva i en så hög frekvens och det gjorde att vi istället tappade kontakten med oss själva och våra kroppar. Vi blev bland annat mer sjuka, allergiska och oroligare. I denna healingteknik tar hjälp av energin från Plejaderna för att vänja och hjälpa våra kroppar att klara av allt ljus. Healingtekniken får oss att komma ihåg mer av vem vi är, vad vi kan och vilka vägar som nu är öppna. Det är en enkel healingteknik att lära sig och du kan själv ge den vidare efter att du lärt dig den.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se


Nyponbuske


UTBILDNINGARMedicinhjul "Medicinhjulet - att leva med medvetenhet och mening" i Skellefteå

Start 26-28 Oktober

Medicinhjulet är utbildningen för dig som känner kallelsen att vandra den schamanska vägen. Det är en utbildning för dig som känner att du bär intuitiv kunskap och helandeförmåga som du vill utveckla, har en längtan att utveckla din förmåga att höra och lita på din inre vägledning, längtar efter ett högre syfte med ditt liv och en djupare gemenskap med andra, är trött på att vara begränsad av rädsla och vill leva i kärlek och tillit.

Utbildningen är två-årig och vi träffas en helg per termin på kursgård i Skellefteå samtidigt som vi däremellan möts online. Medicinhjulet är en resa där vi tillsammans i gruppen hjälper och stöttar varandra. Vi skapar ett forum av förtroende och tillit där vi kan ventilera våra tankar, ställa våra frågor och bidra med våra kunskaper så de kommer fler tillgodo.

Med Anna Larsson. Läs mer: www.alight.me


Medicinhjul "Matens Medicin" i Skellefteå

Start 11 November

Matens Medicin är kursen som ger dig möjligheten att förändra ditt liv på alla nivåer! Vi börjar med att bokstavligen bygga en ny fysisk kropp och uppgradera vårt nervsystem och vår hjärna med rätt näring. Du får hjälp att gå över till en hälsosam vegetarisk kost, regelbunden motion och dagliga meditationsövningar. Kursen är inspirerad av boken "Andens Medicin" av Alberto Villoldo, som ur ett shamanskt perspektiv beskriver hur det är av största vikt att vi byter ut gift mot näring om vi vill återfå hälsan och nå optimalt välbefinnande. Rätt näring till vår kropp och vårt nervsystem är en del av den fysiska förberedelsen för att göra oss mottagliga för upplevelser av ett högre medvetande.

Utbildningen bygger på fyra inspirerande workshops under hösten, söndag förmiddag 9.30 – 12 var fjärde vecka.

Med Anna Larsson. Läs mer: www.alight.me


Medicinhjul "Nytt Medicinhjul 2019" i Stockholm

Start 24-26 Maj på Ekerö, Stockholm

Vi vänder oss till de urgamla Inka-indianska traditionerna med energimedicin som fokus. Vi följer de fyra väderstrecken och tar oss genom det upp till en högre nivå energimässigt som hjälper oss att se på oss själva med nya ögon och nya perspektiv. Vi lär oss att hela andra samtidigt som vi läker våra egna sår. De redskap som du får tillgång till är sprungna ur traditioner som utvecklats under årtusenden.

Utbildningen omfattar 5 kurser. Var och en av kurserna ger dig större medvetenhet om din kraft och egna inre styrka.

Med Ingrid Brännström och Åsa Granskär.
Läs mer: www.theessenceschool.seHEALINGSESSIONER

Schamanska Healing-sessioner erbjuds av Schamansidans terapeuter/schamaner på många platser runt om i landet. Behandlingarna kan även utföras på distans.
Just nu finns vi på dessa platser:

Båstad/Ängelholm: Pia Enerdal ayni42@gmail.com
Falkenberg: Annia Löwentun www.annialowentun.se - NY MEDLEM!
Västervik/Gamleby: Anna Uldén anna.ulden@telia.com
Rättvik
: István och Karin Szábo www.kavansa.se
Årjäng, Värmland: Malou Johansson malotus1@hotmail.com 
Skellefteå: Anna Larsson www.alight.me
Göteborg och Stockholm: Annika Lind www.schamanka.se
Stockholm: Ingrid Brännström www.inthegrid.se
Stockholm: AnnMarie Jacobsson www.shamanhealing.se
Stockholm: Anita Olsson www.spiritjourney.se

Läs mer om varje terapeut här!

Läs mer om Schamansk Healing!

 SCHAMANSKALLROR

Skallra

Handgjord shamanskallra gjord av renskinn, trä av ask och
kråk- och hackspett fjädrar.

Fler skallror finns att se på www.artbyannmarie.se  


Välkommen också på utställning!

Utställning med Vedic Art och Schamanskallror

Den senaste informationen om
Schamansidans kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!

 


Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se