Schamansidans Nyhetsbrev

Hösten 2014

 

Varmt välkommen till våra event under denna senhöst!
Här finns även lite info om vad som är på gång under nästa år.

Vi hoppas att du finner något som passar dig!
Hälsningar från Schamansidans terapeuter

 

PÅ GÅNG UNDER HÖSTEN..

 

Skallra

 

Medicinhjul "Gör din egen skallra" i Stockholm

Workshop 29-30 November

Välkommen att under en helg tillsammans med oss skapa din egen schamanskallra. Första dagen klipper vi till skinnet som sedan ska ligga i blöt. Under tiden gör vi en trumresa tillsammans då du reser för din egen skallra. Därefter börjar vi sy och forma skallran som sedan ska torka över natten. Vi ses igen på söndagen för att göra den färdig och avslutar med en meditation där du initierar din egen skallra.

Med Anita Olsson och Jeanine Strömberg. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

Medicinhjul Eldceremonier i Stockholm

Fullmåne 8 November, Judarskogen i Bromma

Transformationseld för att släppa taget om det vi inte längre behöver och istället välkomna något nytt som tjänar oss bättre.

Vintersolståndet 21 December, Djurgården i Stockholm

Eldceremoni för vintersolståndet då vi tackar för det som har varit och välkomnar den nya årstiden, solens pånyttfödelse och ljusets återkomst. Kom och trumma och sjung med oss under denna ceremoni då vi deltar i Auroras rings (arrangör av 13 Grandmothers) ceremoni!

Med Anita Olsson i samarbete Auroras ring.
Läs mer och se vägbeskrivning: www.spiritjourney.se

 

Medicinhjul "Walking the path of gratitude" på Väddö, Norrtälje.

HJÄRTATS DAGAR

Workshop 3-7 December
Livsuniversitetet, Väddö i Norrtälje skärgård/Roslagen

Hjärta

 

Dessa dagar ligger fokus på att öppna hjärtat för att kunna omfamna och kommunicera med hela vårt jag. Jag delar tankesätt om att ”jag är skaparen” och således skapar mitt eget liv, medvetet eller undermedvetet. Min intention är att dela med mig av ett medvetet levnadssätt, som gör att kroppen inte skickar ut flera signaler, utan klara signaler som leder fram till ett gott, kärleksfullt liv i ett välvilligt universum.

Denna workshop är en del i en 1 års grundutbildning för att förstå sig själv och den nya tiden vi lever i, men kursen är också en fristående workshop.

Även i Ballangen, Nordnorge 5-9 November då det är "Seendets Dagar".

Utbildningen fortsätter under 2015 både i Norge och på Väddö.

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

 

 

Medicinhjul Schamansk massage i Stockholm

Förutom den uppmjukande och välgörande effekten som en massage ger får du dessutom en avläsning av din energikropp samt en chakrabalansering av mig. Behandlingen tar 90 minuter.

Jag är certifierad Schaman samt certifierad Spamassör hos Axelssons Spaschool och jag finns i Nacka i Stockholm. Välkommen!

Med Ingrid Brännström. Läs mer på: www.inthegrid.se

 

 

 

INFÖR 2015...

 

Medicinhjul "Medicinhjulet" i Båstad

Välkommen att vandra genom medicinhjulet!

Den schamanska vägen är din egen resa till ett personligt helande. Medicinhjulet representerar de fyra väderstrecken, och du blir bekant med detta verktyg för ditt eget helande arbete. Med hjälp av ritualer, ceremonier och övningar, helar vi vårt förflutna och framtiden, så att vi kan leva i harmoni och frihet.

Ett påbörjat medicinhjul fortsätter under våren och ett nytt medicinhjul kommer att startas till sommaren:

17-18 Januari – Väster
Fördjupning i Medicinhjulet då vi utmanar våra rädslor under Jaguarens beskydd. Genom riter, ceremonier, inre resor och djupa samtal kan rädslan äntligen släppa sitt grepp.

21-22 Mars - Norr
Nu är det själens tur – vi får återupptäcka vår inre kunskap och lära oss lyssna till vår inre röst, träna intuitionen och förstå mystiken och sagans betydelse för vårt inre helande.

30-31 Mars - Öster
Med hjälp av örnens vingar lär vi oss flyga mot vår drömda framtid. När det förflutna släppt sitt grepp om oss och vi inte längre fruktar döden och vi börjar lyssna till vår själ kan vi äntligen finna harmoni. 

Sommaren 2015 - Söder (datum inte klart än)

Detta är första delen av Medicinhjulet och börjar med att arbeta med att släppa det förflutnas grepp om oss. Initieringsriter, inre resor och gruppövningar. Dessutom ingår introduktion till schamanskt tankesätt och helandemetoder.

Med Pia Enerdal. Läs mer: www.piafri.se

 

 

 

 

 

PERSONLIGA SCHAMANSKALLROR

 

Skallra
Skallra gjord av bl.a. eneträ och svanfjädrar

Jag säljer skallror och talking sticks som jag tillverkar själv av naturmaterial. Nya skallror finns nu på min hemsida www.shamanhealing.se
Välkommen! AnnMarie Jacobsson

 

 

 

 

Den senaste informationen om våra kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!

 

 

 

 


Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se