För att läsa nyhetsbrevet på webben istället, klicka här!

 

Schamansidans Nyhetsbrev

Hösten 2013

Aldrig tidigare har det varit så mycket på gång bland oss på Schamansidan som denna höst! Vi erbjuder kurser, workshops, ceremonier, trumresor, schamancirklar, en utställning samt flera olika schamanska utbildningar och kursprogram.

Välkommen att läsa mer här nedan,
och hoppas att du finner något som passar just dig!

En skön höst önskar Schamansidans terapeuter

 

Höstlöv

 

 

 

 

 

 

KURSER OCH CEREMONIER

 

Medicinhjul "Ñustas 7 riter" i Stockholm och Göteborg

28-29 September, Stockholm
19-20 Oktober, Göteborg

Ñusta Karpay är en serie energiöverföringar från den andinska Q'ero-traditionen som helar och stärker vår relation till det inre feminina.
Initieringarna/överföringarna sätter oss i kontakt med de gudomliga feminina krafterna, aktiverar våra chakran och tar oss närmare den levda insikten om att vi består av regnbågsljus invävt i materia.

De 7 Ñusta-initieringarna relaterar till de 7 chakrorna, eller Nawis som de kallas i Anderna, och förankrar vår energikropp till Moder Jord. Det sägs att nyckeln till vår essens, integrerande och kreativa kraft ligger i att just väcka den kraftfulla feminina sidan av oss. Vår maskulina sida kan bara vara en hälsosam, växande och agerande kraft då vi är djupt rotade i den feminina aspekten av skapelsen.

Efter workshopen kommer du att kunna föra vidare initieringarna till andra.

Med Annika Lind. Läs mer: www.schamanka.se

 

Medicinhjul Trumresor i Stockholm

30 September och 18 November

Trumman symboliserar människans livskraft sägs det. För mig symboliserar trumman jordens kraft och Moder Jords hjärtslag, genom trumman får man kontakt med andevärlden och med Moder Jord. Vi kommer att göra en trumresa där du möter ditt kraftdjur och en där du sätter din egen intention.

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se

 

Medicinhjul Shamanic Readings och Munay-Ki initieringar i Nyköping

16 November - Drop In!

Möt Chrissy från England som bland annat ger ”shamanic readings” med kort.

Munay-Ki initieringar

Prova på Amega-staven som återställer obalanser i ditt energifält. När ditt energifält återhämtat sig, återhämtar sig även kroppen.

Stonedrops - kristaller som stimulerar healing genom sin resonans, vibration och harmoni.

Med Ingrid Brännström & Åsa Granskär. Läs mer: www.steget-vidare.nu

 

Medicinhjul Eldceremoni vid fullmåne i Stockholm

17 November, Judarskogen i Bromma

Transformationseld för att släppa taget om det vi inte längre behöver och istället välkomna något nytt som vi tjänar oss bättre. Elden kan vara ett kraftfullt verktyg för att lösa upp blockeringar, gamla mönster och vanor.
Genom elden kan du släppa taget om din gamla historia, ditt drama och dina gamla föreställningar om dig själv och ditt liv. Närhelst du känner dig ”blockerad” eller arbetar med att drömma fram din verklighet så är elden ett fantastiskt verktyg för förändring och skifte.

Med Anita Olsson. Läs mer: www.spiritjourney.se


Medicinhjul "Munay Ki med Lilla Medicinhjulet" i Lidköping

Start 28 November

En kurs i personlig utveckling med schamanska traditioner, ceremonier samt energiöverföringarna Munay Ki. Att vara shaman är att vara sig själv!

Med Liliann Karlström. Läs mer: www.reikicentrum.se

 

Höstlöv

 

SCHAMANCIRKLAR

 

Medicinhjul Schamancirkel för kvinnor i Örebro

19 Oktober kl 14-18

Kom och träffas i en healingcirkel och känn kraften vi skapar tillsammans. Du får ta del av undervisning, ceremoni och prova på behandling. Inga förkunskaper krävs, bara ett öppet hjärta att vilja delta.

Anmäl dig i god tid till Annika Månstig 0703-750598

Med Annika Månstig tel. 0703-750598. Läs mer: www.womenstemple.se

 

Medicinhjul Schamansk Gathering i Varberg

1-3 November

Det är åter dags att samlas runt en 3-dagars eld för att drömma in framtiden. Tillsammans är vi väktare över den heliga elden, 2 personer åt gången i tvåtimmarspass dygnet runt. Att vara med vid en gathering är 3 dagar av djup transformation där vi ger och tar emot alla de gåvor som varje deltagare bär inom sig. Genom elden tackar vi för det som varit och sår in nya frön i våra liv och den värld vi vill leva i. Denna eld är för ”the sacred feminine”.

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

 

Höstlöv

 

SCHAMANSK UTBILDNING

 

Medicinhjul "Walking the path of gratitude" i Umeå och Falkenberg

1 års grundutbildning för att förstå sig själv och den nya tiden vi lever i.

Varje träff är fristående:
Umeå 23-27 Oktober (del 1)
Folkred/Falkenberg, 13-17 November (del 2)
Umeå 4-8 December (del 2)

Denna utbildning som har som intention att du ska komma hem i dig själv och vandra i tacksamhet på Moder Jord och dela med dig av dina gåvor. Utbildningen består av 5 träffar under 1 år. Varje träff är fristående och består av olika riter/initieringar/healingar, övningar, meditationer, ceremonier och det som deltagarnas personliga resa behöver.

Med Marie Ytterman. Läs mer: www.sarahkka.se

 

Medicinhjul Introduktion till årsprogrammet "Gudinnemedicin" i Örebro

3 November - nästa kursstart våren 2014

Gudinnemedicin är en magisk resa i djup feminin visdom. Kom och upptäck hur läkande det är att mötas i en cirkel av kvinnor.

Kvinnan har kommit till jorden med en specifik visdom och gåva. Gudinnemedicin är tänkt att hjälpa kvinnor minnas denna djupa feminina visdom. Visdomen förenar oss med naturens och universums krafter. Gudinnan är den feminina sidan av urkällan till allt liv. Varje kvinna är en manifestation av denna källa. Det blir ett år av växande, kvinnligt systrarskap och många magiska upplevelser. Du får undervisning i medicinhjulet, manifestationsprocessen, transformationsprocessen, kvinnlig sexualitet m.m. Du växer genom shamanska ceremonier, systerskap, inre resor, dans, sharing mm.

Med Annika Månstig. Läs mer: www.womenstempel.se

 

Medicinhjul "Rainbow Woman RÖD - Regnbågen öppnas" i Stockholm

29 November - 1 December

Rainbow Woman är kursprogrammet för dig som är kvinna och intresserad av att kunna utöva schamansk energimedicin. Den första och inledande modulen öppnar chakrasystemet, med hjälp av Nustan/gudinnan Mama Occllo. Den sätter vår helande process i rörelse, och introducerar många av de teman som väver sig genom hela kursprogrammet. Här börjar vi omskapas som döttrar till Moder Jord. Fokus ligger på rotchakrat och samtidigt på hela energisystemet. Kursblocket relaterar samtidigt till Medicinhjulets Söder-riktning.

Denna inledande workshop utgör det första steget i det fortsatta, schamanska kursprogrammet för kvinnor som kommer att hållas i Stockholm med start i februari. Den utgör också en egen och fristående enhet.

Med Mona Lundström. Läs mer: www.rainbowwoman.se, www.ayni.se

Höstlöv

 

UTSTÄLLNING

 

Medicinhjul Vedic Art och schamanskallror i Stockholm

8-13 oktober, Galleri Kocks

AnnMarie Jacobsson ställer ut sina målningar och handgjorda schamanskallror. Tavlorna är målade i akryl och sand och skallrorna är gjorda av olika naturmaterial.

Utställningen pågår 8-13 oktober 2013. Vernissage 8 oktober kl. 16-20 på Galleri Kocks, Kocksgatan 18 i Stockholm. Välkommen!

Läs mer här!

Se fler skallror på www.shamanhealing.se

 

Shamanskallra

 

 

 

 

 

Den senaste informationen om våra kurser och aktuella event
finner du alltid via Schamansidans kalendarium
som uppdateras kontinuerligt!


Vill du inte längre få detta nyhetsbrev? Maila till info@schamansidan.se